İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Gizlilik Politikası

1xbet2024.com olarak Avrupa’nın en büyük bahis ve casino sitesi 1xBet dünyasına sorunsuz bir şekilde giriş yapmanız için hizmet vermekteyiz. Bizleri takip ederek güncel giriş adresi başta olmak üzere güncel bonuslardan, kampanyalardan anında haberdar olabilirsiniz. Gizlilik politikası sayesinde the1xbet web sitemizde geçirdiğiniz süre boyunca tüm bilgilerini güvenilir bir şekilde saklanmaktadır.

Gizlilik Politikası

Politikamızı 6698 sayılı kişisel verileri koruma kanunu’na uygun bir şekilde hazırlanmış olup, sayfamızda geçirdiğiniz süre boyunca verileriniz güvenilir bir şekilde saklanacağınız güvence etmektedir. Ayrıca Çerez politikası için gerekli sözleşmeniz de bulunmaktadır. Politikalarımız sayesinde web sayfamızda geçireceğiniz süre boyunca tüm bilgileriniz güvenilir bir şekilde saklanacaktır. 

Yorumlar

Ziyaretçilerimiz yorum bıraktığında yorum formunda gösterilen verileri ve ayrıca istenmeyen yorum tespitine yardımcı olmak için ziyaretçinin IP adresi ve tarayıcı bilgisi metnini de toplarız. Toplanılan tüm bilgileriniz güvenilir bir şekilde depolanmakta ve 3. kişiler ile asla paylaşılmamaktadır. 

E-posta adresinizden oluşturulmuş anonimleştirilmiş bir metin (hash olarak da adlandırılır) Gravatar hizmetine, servisi kullanıp kullanmadığınızı görmek için, sağlanabilir. Gravatar servisinin gizlilik politikası şu adrestedir: https://automattic.com/privacy/. Yorumunuzun onaylanmasından sonra profil resminiz yorumunuzla birlikte herkese görünür.

Ortam

Görselleri web sitemize yüklerseniz, gömülmüş konum verileri (EXIF GPS) içeren görseller yüklemekten kaçınmalısınız. Web sitemizin ziyaretçileri, web sitemizdeki görsellerden herhangi bir konum bilgisini indirip çıkarabilir.

Çerez Politikası

Sitemize bir yorum bırakırsanız, isminizi, e-posta adresinizi ve web sitenizi çerezlerde kaydetmeyi seçebilirsiniz. Bunlar size kolaylık sağlamak içindir, böylece başka bir yorum bıraktığınızda bilgilerinizi tekrar doldurmanız gerekmez. Bu çerezler bir yıl süresince kalır.

Eğer giriş sayfasımızı ziyaret ederseniz, tarayıcınızın çerezleri kabul edip etmediğini belirlemek için geçici bir çerez ayarlayacağız. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve tarayıcınızı kapattığınızda silinmektedir.

Giriş yaptığınızda, giriş bilgilerinizi ve ekran görüntüleme seçiminizi kaydetmek için birkaç çerez kaydedeceğiz. Giriş çerezleri iki gün ve ekran seçenekleri çerezleri bir yıl boyunca saklı kalmaktadır. “Beni hatırla” seçeneğini seçerseniz, girişiniz iki hafta boyunca devam edecektir. Hesabınızdan çıkış yaparsanız, giriş çerezleri kalıcı olarak silinecektir.

Çerez politikamız kapsamında hiç bir kişisel veriniz kaydedilmemektedir.

Diğer Sitelerden Gömülen İçerik

Web sitemizdeki makaleler de gömülü içerik (ör. videolar, görseller, makaleler, vb.) içerebilmektedir. Diğer web sitelerinden gömülen içerik, ziyaretçinin diğer web sitesini ziyaret etmiş gibi, tam olarak aynı şekilde davranır.

Bu web siteleri sizin hakkınızda veri toplayabilir, çerez kullanabilir, üçüncü taraf tarafından gömülmüş şeklide takip yapabilir ve bir hesabınız varsa ve bu web sitesinde oturum açtıysanız, gömülen içerikle etkleşiminizi takip etme dahil olmak üzere, bu gömülen içerikle etkileşiminizi izleyebilmekte.

Verinizi Kimlerle Paylaşıyoruz

 Parola sıfırlama isteğinde bulunduğunuzda, IP adresiniz sıfırlama e-postasına eklenmekte. Web sayfamızda elde edilen kişisel verilerini kimse ile paylaşılmamaktadır. Güvenilir bir şekilde depolanarak saklanmaktadır.

Verilerinizi Ne Kadar Süre Tutarız

Bir yorum bırakırsanız, yorum ve meta verileri süresiz olarak saklanacaktır. Böylece, takip eden yorumlarınızı denetim kuyruğunda tutmak yerine otomatik olarak tanıyabilir ve onaylayabiliriz.

Web sitemize kayıt yaptıran kullanıcılar için (varsa) kullanıcı profilinde sağladıkları kişisel bilgileri de saklanmaktador. Tüm kullanıcılar kişisel bilgilerini istedikleri zaman görebilir, düzenleyebilir veya silebilirler (kullanıcı adı değiştirme hariç). Web sitesi yöneticileri de bu bilgileri görebilir ve düzenleyebilir. Aynı şekilde 3. kişilerle paylaşılmamaktadır.

Verileriniz Üzerindeki Haklarınız Neler

Bu sitede bir hesabınız veya yorumlarınız varsa, bize sağladığınız veriler dahil olmak üzere, hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin dışa aktarılmış bir dosyasını almayı isteyebilirsiniz. Ayrıca, hakkınızda tuttuğumuz tüm kişisel verileri de silmeyi isteyebilirsiniz. Bu, idari, yasal veya güvenlik amaçlarına uymak zorunda olduğumuz hiçbir veriyi içermez.

Verilerinizin Gönderildiği Yer

Ziyaretçi yorumları otomatik istenmeyen yorum algılama servisi aracılığıyla kontrol edilmektedir.

Yorumlar kapatıldı.